Kerstmarkt8 en 9 december

Tijdens het weekend van 8 & 9 december organiseert Wijkwerking VOK de 20e Kerstmarkt. Dit in samenwerking met een 15-tal sociaal geƫngageerde verenigingen die in en om de Nieuwe Koerswijk actief zijn. Samen met de medewerkers en versterkt met een heel team van vrijwilligers toveren wij sportzaal Veiling de Kust om tot een sfeervolle kerstmarkt.

Alle aangeboden lekkers, producten, sfeermakers zorgen ervoor dat de meewerkende organisaties wat meer armslag krijgen om hun jaarwerking te verzekeren, of steunen rechtstreeks het goede doel. Dit jaar dragen Samana, Femma, KWB, Missieanimatie, De Korre, OKRA, Pasar, Bond Zonder Naam, De Steiger, Dyade, Poverello, Tsjernobylkinderen, Vlaamse Parkinsonliga en VOK de Nieuwe Koerswijk een warm kerst-hart toe !

Op zaterdag 8 december vanaf 14.00 uur zwaaien de deuren van Veiling De Kust open om de warmte van kerst over de wijk te laten stralen. De jongsten kunnen terecht bij de kinderanimatie en grime-stand. Om 15.00 uur speel je mee in de Kerstbingo.

Tijdens de Kerstnocturne kan je vanaf 18.00 uur genieten van lekkernijen bij de verschillende organisaties en zorgt Donder in ‘t Hooi voor de kerstsfeer met een muziek en poĆ«zieprogramma.

Op zondag 9 december is er vanaf 14.00 uur een sfeervolle drukte met opnieuw kinderanimatie en grime voor de jongsten. Dan zorgt Christophe voor de muzikale top van de Kerstboom.

De toegang is telkens gratis.

Spring gerust eens binnen en geniet mee !

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail