Halloween

Dinsdag
31 oktober
vanaf 17.00 uur

Op 31 oktober is de Nieuwe Koerswijk helemaal in de ban van Halloween.

Alle kinderen van de wijk verkleden zich in hun favoriete angstwekkende personage.
Als het donker wordt, bellen ze aan bij huizen in de buurt en roepen ‘Trick or treat!’. De persoon die de deur opent, heeft de keuze: een plagerijtje ondergaan (trick) of de kinderen iets lekkers meegeven (treat).

De kinderen gaan op 31 oktober tussen 17 en 19 uur op tocht in de verschillende straten van de wijk. Als ze bij u mogen aanbellen, hang dan de affiche die u (binnenkort) in de brievenbus ontvangt uit aan de voordeur of aan een ruit vooraan. Dan weten de kinderen dat ze bij u mogen aanbellen om u eventjes schrik aan te jagen. En om met iets lekkers naar de volgende deur te rennen.

Vanaf 19 uur zijn alle kinderen en hun ouders welkom in Sportzaal De Veiling. VOK zorgt voor akelig lekkere pompoensoep (gratis voor voor wie zijn eigen beker meebrengt !).

Om 19.30 uur krijgen we bezoek van de Weerwolf van …

DOODKAPJE

(voorstelling voor griezels van 7 tot 777 jaar)

Een griezelig, grotesk en vooral grappig muzikaal sprookje

Er was eens… maar nu niet meer. Roodkapje is dood, Oma is dood en de Wolf? Die is dood… moe!
Hij is dood én hij is moe… én hoe… Hij krijgt zijn oogjes niet meer toe… én hij voelt zich helemaal niet goe… én hij slaapt slecht op de koop toe. BOE!

Sidder, beef, lach, huil (en slaap) in dit muzikaal sprookje vol grumor (griezelige humor) voor moedige meiden, koele kerels én hun ouders (als ze durven meekomen)!

Met: Fabio Van Hoorebeke
Een gratis voorstelling voor doden, zombies, geesten, vampiers… én weerwolvinnen!

Nieuwsgierig … ? Kijk alvast hieronder eens …